Indbydelser

Indbydelse til Generalforsamlinger

Indbydelse til Generalforsamling

Invitation til TFF-træf weekenden 19-21 marts 2021 – havørredfiskeri i og omkring Haderslev

  Kære TFF´er

Så nærmer foråret sig, og det er blevet tid til et TFF gensyn. Denne gang skal TFF´eren prøve kysten i og omkring Haderslev. Formanden har lejet sig ind i sin brors sommerhus, som ligger tæt på flere fantastiske spots. Formanden forventer at weekendens fiskeri vil byde på flere fine HØ, med gode chancer for at bryde 60 cm grænsen, som Janker satte med sin flotte HØ i Kalundborg.

Formanden håber alle tropper op, da der er god grund til at hejse flaget og give den ekstra gas med hyggen. Udover coronaens forhåbentligt snarlige tilbagetog, så skal KB, teamet og fællesskabet også fejres.

Formanden overvejer at indfinde sig på Raade Stranpark 26 fredag formiddag, for at affiske og teste flere pladser. Skulle andre medlemmer have mulighed og lyst til at gøre det samme, så ville det glæde formanden. Ellers er tidplanen angivet nedenfor:

Vel mødet

Formanden

 

Tidsplan i grove træk:

Fredag 19/3

 • Mødes Raade Strandpark 26 (man er velkommen til at komme før)
 • Generalforsamling
 • Klargøring til lørdagens fiskeri
 • TFF/BB hygge

Lørdag 20/3

 • Haderslev fjord og omegn affiskes
 • Retur Raade Stranpark 26
 • TFF/BB hygge plus det løse

Søndag 21/3

 • Nærliggende spots fiskes
 • Overdragelse af formandsposten og møjn

 

Invitation til TFF-træf efterår 2020

”Havørredbonanza i Kalundborg Fjord og evt. omegn”

”Et besøg i Jari’s baghave?!”

 

Invitation til TFF-arrangement i weekenden d.09 – 11.10.2020

  

Kære medlemmer

 

Det er tid til et gensyn og dermed et besøg på de vestsjællandske kyster, hvor vi forsøger os med havørredfiskeriet. Youtubefænomenet Jari, notorisk spinnefisker, gør sig i nationale fiskepladser efter havørred, og har åbenbart et særligt lokalkendskab til Kalundborg Fjord, som han udbyder guided ture til. Det benytter vi os ikke af, men formanden er gået Jari i bedende og har lokaliseret flere af hans ”spots”  – de kan nærstuderes her: https://www.kalundborgfjord.dk/category/fiskepladser/

Det er forhåbningen, at fjorden viser sig fra sin gavmilde side og kaster et par fisk af sig, og vi må se om lykken indfinder sig på første dagen😊

Den tentative tidsplan er, som følger, og den geografiske lokation for madindtag og primal- og senere analskrig tilgår, når formanden har fundet et egnet sted. Det forventes, at grejkasserne er fulde (SB undtaget), fluerne knyttet, waders lappet, fangstnet intakt, samt at forventningerne, som altid, tenderer til hovmod…..

Vel mødet

Den konstituerede formand

 

Tentativ tidsplan:

Fredag d.09.10.20

 • 18.00 Rendevouz omkring Kalundborg
 • 20.00 Generalforsamling
 • 23.59 God nat

Lørdag d.10.10.20

 • 09.00 Besøges flere spots, herunder golden spot, i Kalundborg Fjord
 • 18.30. Retur til La casa
 • 23.59 God nat

Søndag d.11.10.20

 • 09.00 besøges evt. en af gårsdagens pladser eller en af formandens esser (Bramsnæs vig)
 • 12.00 Overdragelse af stafet og goodbye

 

 

 

 

Dagsorden for Generalforsamling

 

 • Formandens beretning
 • Bordet rundt vedrørende fiskeindsats og evt. fangster
 • Indfrielse af fangstmålsætninger for sæson 19/20
 • Fastsættelse af nye fangstmålsætninger 20/21
 • Bøder
 • indkøb af nyt medlemstøj
 • Økonomi ved SB
 • Alaska 2024 – udarbejdelse af en to do

Invitation til TFF-træf forår 2020

Laksefskeri i Skjern å med udgangspunkt iSønder Felding Camping- og Hytteby 1. – 3. maj
Kære venner, kære TFF´ere
Hermed inviteres I til årets første TFF-træf. Siden sidst, TFF mødtes, er der bogstaveligt talt løbet meget vand gennem åerne. Og med vandet kommer der fisk.. Laksefisk…
Hvis prognoserne for årets opgang i det vestjyske tilmed holder stik, bliver 2020 et regulært storlakseår, idet der for 2 år siden var en uhørt høj opgang af grilse og sidste år en tilsvarende stor andel mellemlaks. Det kommer derfor heller ikke som den store overraskelse, at forårets træf (1. weekend i maj) afvikles ved Skjern å med base på Sønder Felding Camping- og Hytteby, som TFF har frekventeret op til flere gange tidligere.
Medmindre regeringen inden da udsteder forbud mod forsamlinger på mere end 3 mand, er hytte nr. 2 således reserveret. Hvis det viser sig, at hyttebyen vil være inficeret med Coronavirus, burde TFF dog alligevel være dækket godt ind i kraft af SBs antivirale tarmgasser.
Der planlægges således ankomst fredag aften til spisning og hygge (tidspunkt aftales, så det flugter med medlemmernes respektive ankomsttider). Lørdag står på fiskeri morgen, middag og aften, og hvis vejret er med os, er det nærliggende at spise aftensmad ved vandet og herefter tage aftentrækket efter de sene laks.
Søndag vil vi være reduceret til 3 mand, da SB skal i kirke, så her tænker Formanden, at de resterende medlemmer aftaler fiskeriet på stedet.
Fiskeriet:
Lørdag rekvireres kort til Borris-stykket, da det tilbyder det mest varierede dagkortsfiskeri. De enkelte medlemmer anskaffer selv fiskekortene online og modtager efterfølgende refusion fra TFF-kassen (hvis der er indsigelser mod dette, drøftes det over mail-korrespondance inden træffet). Formanden behøver ikke kort,
da han har årskort i forvejen.
Programmet for weekenden er som følger:
Fredag den 1. maj (Laksefiskernes internationale kampdag)
Vi mødes ved hytte #2 på Sønder Felding Camping- og Hytteby mellem kl 18-19. Her vil formanden stå for mad + drikke og Generalforsamling. Det er muligt, at Formanden kører tidligt vestpå denne dag, da han har arbejdsfri – hvis andre har muligheden, er de velkomne til at ’hooke up’.
Lørdag den 2. maj
Sidst vi var på disse kanter, blev Janker revet rundt af storlaks kl. 6 om morgenen, så også denne gang vil lakseudrydelsen begynder ved daggry.
Inden dagens fiskeri påbegyndes, har formanden udpeget dagens hotspot.
Ved middagstid er der frokost i det grønne eller ved Laksens Hus i nærheden af Fandens Enge, hvor der også er mulighed for læ og lokum.
Aftensmaden bliver grillmad over et par engangsgrill – eller pasta m kødsovs ala KB.
Dagsorden for Generalforsamling
1. Valg af referent
2. Formandens beretning
3. ’Bordet rundt’ mht. til fangster siden sidst.
4. Kassererens beretning.
5. Kommunikative udfordringer: sms, styresystemer, mail: TFF skal forsøge at komme ind i det nye årtusinde og strømline deres kommunikationsformer.
6. Indledende drøftelser af datoer for næste TFF-træf (sommer/efterår)
7. Evt.

 

Invitation til TFF-træf den 4.-6.okt 2019

Gennem årene har TFF udviklet sig fra at være grønne laksefiskere (der kun kunne fange grønne laks) til deciderede storfangere. Flere pragteksemplarer af flotte laks er blevet landet og på officielle TFF-ture hele 9 stk. Jubilæumslaksen nr. 10 venter derude, og den kommende formand KB er sikker på, at den bliver fanget ved Storå i weekenden 4.-6.okt 2019. Derfor inviteres I hermed som fuldbyrdede medlemmer af TFF til denne lakseweekend, som ud over formandens forudsigelse om laksebonanza også kan byde på Sonjas nødder og måske en guidet tur ned af Haribos memory lane.

I bedes indfinde jer i Holstebro til aftensmad, laksesnak og Generalforsamling senest kl 18.30 fredag den 4. okt.

Lørdagen vil stå på laksefiskeri efterfulgt af den obligatoriske kødgryde og nogle kolde øl.

Søndag fiskes der til vi atter skal hver til sit. Vi slutter som altid med præmieoverrækkelse og overdragelse af lommelærke/formandspost.

Velmødt kære venner.

Formand KB

Generalforsamling:

 1. Formandens beretning.
 2. Bordet rundt.
 3. Kasserens beretning.
 4. Evt

 

Indbydelse til 31/5-2/6-19

Kære venner, kære TFF´ere

 

Hermed fremsendes invitationen til forårets TFF-træf, som løber af stablen den 30/5 til 1/6. Som bekendt har formanden har valgt en sen dato, i håbet om at alle medlemmer kan deltage.

 

Formanden har ikke endeligt fastlagt fiskeriet, men påtænker en blanding mellem kyst og åfiskeri. Kan TFF ikke overliste en flot HØ ved kysten, så vil muligheden være der ved een af de

Smukke jyske åer. Fangstmæssigt skal turen til Møn overgås, og formanden vil gøre sit holde samme høje standard ift. kost og logi.

 

Programmet for dagene er som følger:

Torsdag den 30/5

 • Indlogering på Gl. Færgevej 33 i Gråsten ved 15-16 tiden, således strækket ved Alnor kan fiskes om aftenen.
 • Aftensmad med generalforsamling og planlægning af fredagens fiskeri

Fredag den 31/5

 • Påtænker åfiskeri kombineret med god mad og drikke
 • Aftensmad – den obligatoriske spagetti med kødsovs.

Lørdag den 1/6

 • Morgentur til kysten efter HØ. Skulle der imod forventning ikke være fanget noget – besøges karpesøen i Alnor standpark 😉
 • 12.00 – 13.00 farvel og tak for denne gang med præmieoverrækelse og overdragelse af formandsposten.

Petri heil

Formand SB

Nb; formanden har en klar forventning om at alle deltager, og sørger for at TFF igen kan få afbilledet et flot blank HØ over mål på hjemmesiden.

 

Indbydelse til Team Frische Fische Weekend

Fredag d.09.11 – søndag d.11.11.18

 

 

Kære venner

Jeg håber, at denne indbydelse rammer Jer alle i god form og trivsel og fortsat oppebærende hunger efter en spændt stang….?!

Sjællands kyster og ferskvandssøer kan i denne weekend i november blive potentielle ofre for vores fælles fiskeiver – og underlagt vores notoriske maskinfiskeri, som indtil nu har medført utallige store og blanke fangster!

Jeg håber, at vi fangstmæssigt kan gentage en succesrig søndag ved Tempelkrogen år tilbage, som resulterede i 4 sølvblanke havørred og en tidlig hjembillet til Odense. Forvent at vi kører mod Møn for at fange HØ, såfremt der er pålandsvind skal I med kort varsel omkalibrere GPS og grejkasse og afvente nærmere dessiner fra den konstituerede formand.

En kort og foreløbig plan for weekenden, som følger:

 • Fredag omkring kl. 18.00 ankomst ved Møn Camping og/eller Casa de Esel -adresse tilgår
 • Foder og ulvehyl
 • 23.00 God nat
 • Lørdag omkring kl.10.00 fiskes Møn rundt – der er mange gode spots
 • Lørdag omkring kl.19.00 indtages spaghetti og kødsovs
 • Lørdag omkring kl.21.00 Generalforsamling; Formandens beretning, Medlemmernes respektive fangstberetning eller mangel på samme, herunder målsætning for fangst 2019, Økonomi, herunder bøder, Hjemmeside, Evt.
 • 23.00 God nat
 • Søndag fiskes Møn evt. igen og/eller der køres mod Røsnæs eller Tissø…
 • Søndag omkring kl.12.00 ind- og afvejning samt overdragelse af formandsstafet
 • Kiss & Goodbye

 

Jeg vil glæde mig til at se Jer!

TL

Esel

Nb. Afbud godtages ikke

 

Den 19.-21. maj-18: (i teksten står der okt… men der menes selvfølgelig maj)

Lakseeldorado ved Storå

Kære venner, kære TFF´ere

I inviteres hermed til årets anden og sidste TFF-træf. Overvejelserne har været mange, men jeg er kommet frem til, at vi skal prøve noget nyt, nemlig efterårsfiskeriet ved Storå. Sidste år gav oktober-fiskeriet flere laks over 100 cm, og kæmpen på 141 cm husker vi alle. Derfor er det formandens ønske, at TFF skal prøve dette fiskeri, og måske overliste en stor hanlaks. Forventningerne er store, og derfor er målsætningen, at TFF lander mindst 4 laks!! Da formanden har valgt at spare på omkostninger til overnatning, er det hans ønske, at Kassen betaler TFFernes dagkort til lørdagen og søndagens fiskeri (hvis der er indsigelser mod dette, drøftes det over sms-korrespondance inden træffet). De enkelte medlemmer anskaffe selv fiskekortene og modtager efterfølgende refusion.

Programmet for weekenden er som følger:

Fredag den 6.oktober

Vi mødes ved ’Hængebroen’ (hvor vi skal overnatte i telt) mellem kl 18-19. Her vil formanden stå for mad+drikke. Herefter afholdes Generalforsamlingen.

Lørdag den 7. oktober

Vi skal op med solen for laksene hugger altid godt om morgenen. Så efter lidt morgenmad starter fiskeriet ud fra teltpladsen.

Ved middagstid er der frokost ved teltet, hvor resten af dagen planlægges.

Aftensmaden bliver grillmad over et par engangsgrill – fiskeriets varighed afhænger af dagens fangster.

Søndag den 8. oktober

Efter morgenmaden fortsætter fiskeriet til først på eftermiddagen, hvor der vil være overrækkelse af præmier og overdragelse af formands-lommelærken.

Dagsorden for Generalforsamling

 1. Valg af referent
 2. Formandens beretning
 3. ’Bordet rundt’ mht til fangster siden sidst.
 4. Weekendens fiskeri
 5. Kassérens beretning
 6. evt

 

Invitation til TFF-arrangement

Bededagene d.12.5-14.5.17 ved Storåen

 

 

Kære medlem af TFF

 

Hermed tilgår den formelle invitation til fælles fiskedage ved Storåen i Bededagsferien i perioden fra d.12.5.-14.5.17.

Der er igen i år et erklæret fangstmål om at få landet en Storå laks og formandens erklærede målsætning for weekenden er:

 

1 sølvtorpedo på land over 5+, samt kontakt med yderligere 2 laks (evt. kan 1 gedde godtages)

 

Programmet, som følger:

Rendezvous fredag d.12.5.17 ved Gryde å kl.12.00 (obs. Ift. parkering indenfor afmærkede områder, der forekommer overflyvninger og dermed affotograferinger), hvor fælles frokost indtages og TFF-weekenden formelt skydes i gang. Respektive medlemmer er velkomne til at starte fiskeriet tidligere. Samkørsordning koordineres regionalt. Det forventes, at fiskekort til weekenden er indløst af respektive medlemmer forud for weekends fiskeri (egenbetaling).

Fredagens program fortsat med cirka tidspunkter:

Kl.18.00/19.00 Konvoj til nyt overnatnings domicil – KB har adressen.

Kl.19.00 Bespisning

Kl.20.00 Generalforsamling

Kl. 21.30- Primalskrig og vibrationslyde kan forekomme

Lørdag d.13.5.17   

Kl.06.00-12.00 Laksen fiskes, der vil være madoptankning kl.09.00 og 12.00 ved Gryde å

Kl.19.00 Spaghetti/kødsovs a’la vesterbronx

Kl.20.00- Fri leg

Søndag d.14.5.17

Kl.09.00 morgenmad og rengøring

Kl.10.00 Overdragelse af formands stafet og hjemtransport

 

 

Dagsorden for GF, som følger:

 1. Valg af referent
 2. Formandens beretning, herunder fangster siden sidste sammenkomst, evt. bøder
 3. Weekendens fiskeri ved Kumme
 4. Regnskabsaflæggelse ved Mini-Kumme
 5. Formandsturnus

 

 

123

Indbydelse til TFF-Generalforsamling weekenden 14.-16. oktober 2016 i det alsiske

Ærede medlem af TFF

 

Sommeren går på hæld og efteråret nærmer sig med hastige skridt. Det har været en begivenhedsrig sæson, hvor specielt KB har taget for sig af retterne ved Storåen. Inden vi går i vinterhi, skal flokken dog samles igen til et par hyggelige dage i det sønderjyske med fernet, matadormix, og

flotte HØ´er.

 

 

 

 

 

 

 

Med forbehold for ændringer ser programmet således ud:

Fredag:

 • 17-18.00: Vi mødes Irmingersvej 6 i Sønderborg, hvor vi med lidt held kan nå aftenfiskeriet ved Dybbøl strand – her er der blevet fanget flere fine HØ på +2 kg. i år
 • 00: Mad og drikke samt hygge

 

 

Lørdag:

 • 30: Afgang alsisk kyst
 • 00: Frokost
 • 00: Hot Spot, hvis vejret arter sig, bliver det ved Stenholt (der hvor der blevet landet en 10 kg´s laks tidligere i år)
 • 00: Hjemtransport
 • 00 Aftensmad

Søndag:

 • 30: Fiskeri fra kyst og/eller jolle
 • 00: Generalforsamling og afrunding, herunder tildeling af præmie og overdragelse af stafet.

 

 

Generalforsamling

 1. Valg af referent
 2. Formandens beretning
 3. Siden sidst
 4. Weekendens fiskeri, valg af hotspots, fangstmuligheder, afgangstidspunkt mv.
 5. Regnskabsaflæggelse ved kasseren
 6. Kassebeholdning
 7. Drøftelse af fremtidige indkøb/ture/udgifter, der dækkes (delvis) af fælleskassen.
 8. Hjemmesidestatus ved webmaster KB

 

Indbydelser til Generalforsamlinger

 

Det lugter af laks – Invitation til Stor Å´s-tur den 5.-6. maj 2016

En lang mørk vinter er atter vendt til et lyst og spirende forår, og ikke mindst en spirende optimisme blandt laksefiskere – dermed også hos Teamfrischefishe. Det har de sidste par måneder kun været dagdrømmeri om spændt stang og løse skæl, men om kort tid vil det blive den sandbare virkelighed. Formanden er sikker i sin sag, TFF fanger igen laks!!

Alt imens mange sender en tanke til ’Kristis’ himmelfart, er alle TFF´ere indbudt til livskvalitet af højeste karat ved Storåens bredder. Formand KB har booket gårdmutters hyggelige lokaler, og eftersigende skulle hun atter havet lovet spændt stang til gutterne… J

KB har de sidste par uger skulle forholde sig til den evigt slikspisende Mogens´s tilbagevendende forespørgsler om han kunne booke en plads blandt de fire ypperste fiskere i dette land og tage med. Da han lovede at håndlande en af vores laks og samtidig prøve at efterlade et par vingummi i slikskålen til os andre, sagde jeg til sidst Ja – håber at de resterende TFF´ere finder det OK?

Fiskeriet foregår torsdag den 5/5 og fredag den 6/5. Tanken er at vi mødes så tidligt som muligt ved Storåens bred (tid og sted aftales kort inden). Om der skal arrangeres fælleskørsel/opsamling må vi lige snakke sammen om. KB regner med, at Avokadoen inden da er gået igennem synet, så den top-camouflerede bil kan bringes os tæt på laksene uden, at de ænser noget.

Foreløbigt program:

Torsdag

Morgen/formiddag: Fiskeri

Middag: Frokosten indtages ved åen

Eftermiddag: Fiskeri

Aften: Griller hos Gårdmutter + Generalforsamling

Aften: Fiskeri + rensning af storlaks..

Fredag Fiskeri….. Og hjemkørsel om aftenen.

Årets første Generalforsamling

Dagsorden:

1) Valg af referent

2) Formandens beretning

a. Siden sidst. Fangster, ture mm. Bødetildeling.

b. De to dages fiskeri.

c. Ny hjemmeside under udarbejdelse. Status.

d. Andre ture?

3) Regnskabsaflæggelse ved SB

4) Få udfyldt fangstskema for samtlige TFF-ture (Generalforsamlinger)

5) Formandsturnus

6) Indkomne forslag?

7) Evt.

 

Kære medlem, Du inviteres hermed officielt til den halvårlige TFF generalforsamling der løber af stablen Fredag d. 2. – søndag d. 4. oktober 2015 i Hadsten, subsidiært Skjern Å. Fiskeriet i Hadsten Lilleå kan være meget nedbørsafhængigt og har således tidligere både vist sig fra sin bedste og fra sin mest lunefulde side i TFF sammenhænge. Derfor er der ved denne TFF komsammen indregnet en ’Plan B’, så end ikke vejrguderne kan forhindre et veritabelt fiskeeldorado. Den konstituerede formand vil derfor have sit kritiske blik stift rettet mod DMIs forudsigelser i de sidste 14 dage op til den pågældende weekend og først i sidste øjeblik træffe den endelige afgørelse vedrørende fiskestedet: Hadsten Lilleå eller Skjern Å i Vestjylland. Du bør derfor også som omstillingsparat medlem af TFF være indstillet på, at grejkassen enten skal være rettet mod en diger østjysk havørred eller en rekordlaks i Vestjylland. Som udgangspunkt er nedenstående program dog udarbejdet med fiskeri i Hadsten som sigtepunkt (Henlægges fiskeriet til Vestjylland vil planen forelægge pr mail/telefon i dagene op til weekenden.

Fredag: 18:00: Medlemmerne mødes på Kløvermarksvej 34 i Hadsten. Der serveres mad og drikke og fiskeriet tales op i flere timer, så alle medlemmer kan gå til køjs i sikker forvisning om, at de næste dag fanger deres livs havørred. Desuden udpeges weekendens hotspot og uddelign af medlemmernes kasketter (nu med print SB?)

Lørdag: Omkring solopgang: Afgang til fiskevandet. Middag: Påfyldning af brændstof i det grønne eller i residensen. Herefter fortsættes fiskeriet. Ved mørkets frembrud: retur til residensen + mad. Efter maden: Generalforsamling

Søndag: Fiskeri til ca. 12-14. Herefter overdragelse af pokal mv

 

 

Invitation til fisketur Hinsidan

Kristi Himmelfartsdagen d.14/5 –søndag d. 17/52015

Kære medlem af Team Frische Fische Der har efterhånden ophobet sig rigeligt med fangsterfaring af dansk laks ved de respektive TFF medlemmerne, som nu skal konvertere deres fangstviden til  sydskånske forhold. TFF gæster, som aftalt, Mörrumsåen i Kristi  Himmelfartsdagene med et ønske om at hive en svensk Majlaks ud af gydegruset om end en havørred, hybrid eller en strømgedde også vil pynte i TFF’s efterhånden prægnante fangsstatistik. Det erklærede fiskeformål er at øge den interne laksestatistik med endnu en af de sølvblanke torpedoer. Alle medlemmer, udover KB, har til gode at fange en Mörrums laks og der skulle,  såfremt vandstanden er med os, være gode muligheder for at fange en LAX på 10+. Formanden melder tidligt ud, og lader en LAX på 10+ være TFF fangstmålsætningen for den forestående Mörrumstur. Med forbehold for ændringer, ligesom tidspunkter er foreløbige, ser programmet  således ud:

Torsdag: Transport til Mörrum. SB er kørselsansvarlig og tager medlemmerne op  undervejs. Estimeret ankomsttid ved Mörrumstugan er kl.18.30. Formanden vil  efter ankomsten sørge for et lettere kulinarisk traktement; hot dogs –herudover medbringes rigeligt med flydende brændstof.

Fredag:

06.00: Morgenmad, samt transit til Mörrum

11.00: Mörrum gennemfiskes

19.00: Transit til Mörrumsstugan

20.30: Mamse og rådslagning

21.30: Generalforsamling

Lørdag:

06.00: Der fiskes intenst i Mörrum

20.00: Den obligatoriske pasta og kødsovs konsumeres

21.30: Nøgendans; afrunding og tildeling af præmie, samt overdragelse af stafet

Søndag:

09.00: Rengøring og hjemtransport

Generalforsamling

Dagsordnen for generalforsamling er, som følger;

1) Valg af referent

2) Formandens beretning ved formand Esel

Siden sidst, herunder fiskefangster af de respektive medlemmer Indfrielse af fangstmålsætning, herunder evt. bødetildeling Gennemgang af eksisterende  reglement

Weekendens fiskeri; præsentation af hot&spot, afgang etc. 2)Regnskabsaflæggelse ved kasserer  3) Formandsturnus

Det foreslås, at Janki tager næste tørn – evt. lilleåen i efteråret?! Og KB tager foråret 2016, hvor en kombitur til Storeåen og Gule Rev planlægges.

4)Behandling af indkomne forslag

5)Evt.

 

 

Indbydelse til TFF-Generalforsamling den 10.-12. oktober 2014 i barndomsbyen

Kære medlem af Team Frische Fische

 

Det er med meget stor glæde, at den konstituerede formand kan invitere medlemmerne af TFF, til en hyggelig weekend i lystfiskeriets tegn.

Der er lagt op til alsidigt fiskeri, således bedes medlemmerne medbringe grej til kyst, hav og å fiskeri. For første gang i TFF´s historie

kan fiskeri fra jolle blive en realitet, og da laksekvoten i Brede å endnu ikke er opbrugt, overvejer formanden kraftigt at besøge denne.

http://www.brede-aa.dk/

 

Med forbehold for ændringer ser programmet derfor således ud:

Fredag:

18.00: Medlemmerne mødes i ”Fru Sandbech´s” hus, nærmere bestemt Gl. Færgevej 33 i Gråsten. Alnor strand ligge 100 meter fra

huset, så aftenens kystfiskeri kan nås.

22.00: Generalforsamling

 

Lørdag:

07.30: Afgang Brede Å

12.00: Frokost

18.00: Hjemtransport

 

Søndag:

08.00: Fiskeri fra kyst eller jolle

16.00 Afrunding, herunder tildeling af præmie og overdragelse af stafet,

 

Generalforsamling

Dagsordnen for generalforsamlingen er som følger;

1) Valg af referent

2) Formandens beretning ved formand SB

‐ Siden sidst, herunder fangster af de respektive medlemmer – der er sket rigtig meget!

‐ Bødetildeling, evt. for trøje, fisketegn eller lign.

‐ Weekendens fiskeri samt det praktiske

2) Regnskabsaflæggelse ved kasserer

3) Formandsturnus

3) Behandling af indkomne forslag

‐ Forårstur (Mörrum) eller senere på året http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article5008251.ece

4) Evt.

 

Petri h

SB

 

 

TFF-komsammen 2014

Årets første Generalforsamling

Årets første TFF-træf afholdes i det vestjyske, nærmere bestemt ved Storåens bredder.

Fra det ganske land valfarter de fire gutter den 16.maj til Storåen, hvor fiskeriet begynder mellem kl. 9-10 (startplads er endnu ikke besluttet). KB har allieret sig med Mr. Storåen i form af kollega Mogens, der har mange Storålaks på CV´et – han fisker med begge dage. Han kender samtlige standpladser og fif, så det lugter af laks til gutterne.

Der er booket overnatning på Strovstrupvej 6 (http://www.strovstrupvej6.dk/). Her vil vi indtage forskellige måltider – stedet ligger 200 m fra åen!!!

Der fiskes både fredag og lørdag. Som noget nyt ligger Generalforsamlingen, når fiskeriet er afsluttet lørdag aften. Her vil der først være den sædvanlige større middag. Dernæst følger Generalforsamlingen (programmet følger senere) og dagen afsluttes med hygge. Dette sidste punkt vægtes i år lidt højere end sædvanligt, da man ikke nødvendigvis skal tidligt op næste dag.

Søndagen byder på et godt morgenmåltid, dernæst oprydning inden vi forhåbentlig alle er nogle gode oplevelser rigere.

 

De bedste fiskehilsner

KB

 

 

Invitation til fisketur i det Sønderjyske

Weekenden 22-23. September 2012

 

Kære TFF´er

Så er det endelig blevet tid til at krydse klinger i det Sønderjyske igen. Weekendens fiskeri vil byde på såvel kyst som å-fiskeri. Med forbehold ser weekendens program således ud:

 

Fredag:

Kl.18.00 Vi mødes Irmingersvej 6 i Bronx til vådt, tørt og generalforsamling

Lørdag:

06.00: Afgang Brede Å

12.00: Lunch i det fri langs Brede Å

19.00: Afgang retning Bronx

21.00: Vådt og tørt samt evaluering, evt. med ændring af søndagens program

Søndag:

08.00: Kystfiskeri ved Stenholt og andre interessante spots – Nybøl Nor er ikke en option!

17.00 Evaluering af weekendens fiskeri, tildeling af præmie og overdragelse af pokal. Herefter hjemtransport

 

 

Prakisk:

Formanden forventer at alle overnatter på matriklen Irmingersvej 6. Medlemmerne skal kun medbringe deres gode humør samt skarpe kroge – nå ja, lidt ekstra grej formanden kan låne af er naturligvis velsetJ

 

 

Generalforsamling

Dagsordnen for generalforsamling er, som følger;

1) Valg af referent

2) Formandens beretning ved formand SB

‐ Siden sidst, herunder fiskefangster af de respektive medlemmer

‐ Bøder

‐ Weekendens fiskeri; præsentation af ”hot spot”, afgang etc.

2) Regnskabsaflæggelse ved SB

3) Formandsturnus

4) Behandling af indkomne forslag

‐ Nye trøjer?

5) Evt.

 

 

Vel mødt og petri heil

Formand SB

 

 

 

Invitation til fisketour de Jylland

Pinsen fredag d.25/5 – søndag d.27/5 2012

 

Kære medlem af Team Frische Fische

Efter længere tids overvejelse har den konstituerede formand, Esel, besluttet at skrinlægge planen om at tage til det sydsvenske put and take aka Mörrum. I stedet prioriteres hjemstavnens vestvendte åer, der igennem årene har budt på bedre og bedre laksefiskeri. Et faktum, der har medført at europæiske fisketurister ikke længere tager til Sverige for at få flexet lakseklingen. TFF bliver turister i egen sønderjysk/midtjysk baghave og skal i Pinsen teste Varde Å og Skjern Å. Det erklærede fiskeformål er at øge den interne laksestatistik med

endnu en af de sølvblanke torpedoer. Bliver det Janki, som lander endnu en laks? Får KB’ s grønne spinner igen fat i en formodet fisk, en rørhøg eller en edderfugl ‐ måske forsvinder det hele igen samme vej som den uhægtede rapalawobler? Vil SB berige sin dunst med en snert af fiskelugt, og får Esel en argentinsk fiskedag i et dansk vandløb?! Nuvel det er relative spørgsmål hvoraf enkelte vil forblive relative og andre være besvaret inden tourens afslutning.

 

Med forbehold for ændringer ser programmet således ud:

Fredag:

Kl.19.00‐2300 Rendevouz i casa de Moldaschl på Fanø, herunder kalas, indtagelse af fernet og generalforsamling.

Lørdag:

09.00: Transit til Varde å

11.00: Varde å gennemfiskes

19.00: Transit til Skarrildhytten ved Skjern å

21.00: Mamse og rådslagning

Søndag:

09.00: Skjern å gennemfiskes.

17.00 Afrunding, herunder tildeling af præmie og overdragelse af stafet, samt hjemtransport med mindre medlemmerne også vil fiske mandag.

Tight lines

Esel

 

Nb. Samkørsel med mere koordineres via mail eller mobil.

 

Generalforsamling

Dagsordnen for generalforsamling er, som følger;

1) Valg af referent

2) Formandens beretning ved formand Esel

‐ Siden sidst, herunder fiskefangster af de respektive medlemmer

‐ Indfrielse af fangstmålsætning, herunder evt. bødetildeling

‐ Weekendens fiskeri; præsentation af ”hot spot”, afgang etc.

2) Regnskabsaflæggelse ved kasserer

3) Formandsturnus

3) Behandling af indkomne forslag

‐ Nye trøjer?

‐ Fiskeferie, Skandinavien

4) Evt.

 

 

Indbydelse til TFF-Generalforsamling den 21.-23. april på Ærø

Med forårets kommen er det tid til sæsonens første TFF-træf. Efter sidste efterårs visit i det ferske miljø, vender vi atter stangspidserne mod det saline vand. Og lige som i 2009 har KB valgt at henligge turen til Ærø og de fantastiske kyststrækninger, som vi stiftede bekendtskab med ved sidste besøg. Der er indkaldt til revanche!

 

Torsdag den 21. april

12-13       Ankomst ved lejlighed i Brenninge.

13-14       Frokost. Formanden viser sin plan og sit Hot spot.

14.30        Vi drager mod hot spot

 1. 15 – ? Fiskeri
 2. 21 Aftensmad – formanden kokkererer.

Derefter Generalforsamling.

 

Fredag den 22.april

Hvordan denne dag skal planlægges, beslutter vi aftenen før eller på selve dagen.

 

Lørdag den 23.april

Morgen og formiddagsfiskeri

Hjemtur med færgerne (14.55 fra Søby til Fynshav)

 

 

 

 

Om Fiskeriet:

Det fascinerende ved Ærø er dens mangfoldigheder og forskellige kyststrækninger. Den åbne kyst, de små vige, pynterne, revlerne – leopardbunden, de sandede lavvandede stræk, ålegræs-scenen og kyster med sten så store som den Skoda der skal bringe TFF rundt. Og vi skal prøve det hele.

Bombardafiskeriet plejer at være hot på øen men en fluestang, eller for den sags skyld en spinnestang med noget tungt bly for enden er også et godt alternativ. Det eneste der kræves er at fingrene er fedtede og ganen smurt med fernet.

 

 

Generalforsamling lørdag d. 21. april 2011.

 1. Valg af referent
 2. Siden sidst

                      – ‘Rundt om bordet’

 1. Fiskeriet på Ærø

                      – Dagens fiskeri evalueres. Fangstmuligheder, afgangstidspunkt mm                   for de kommende dage debatteres.

 

 1. Regnskabsaflæggelse ved kasserer SB
 2. Kassebeholdning
 3. Drøftelse af fremtidige indkøb/ture/udgifter, der dækkes (delvis) af fælleskassen.
 4. Hjemmesidestatus ved webmaster KB. Nye tiltag?
 5. Evt.

 

 

 

 

Invitation til TFFs halvårlige fiskeweekend

 

Hadsten efterår 2010

Fredag d. 29.10 – Søndag d. 31.10

 

 

 

 

“Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not fish they are after.”

Henry David Thoreau

 

 

Program

Fredag d. 29. oktober

– Kl. 18:00 – 19:00[1]

Ankomst og indkvartering hos konstituerede formand Janker på adressen:

Kløvermarksvej 34, 8370 Hadsten

 

– Kl. ca. 19:00

Mad og drikke serveres

 

– Kl. ca. 20:00

Generalforsamling (se vedlagte bilag)

 

– Efterfølgende hygge + Gewesen mm.

 

Lørdag d. 30. oktober

– Kl. xx (aftales aftenen forinden)

Vi står op indtager morgenmad, pakker grejerne og frokosten og kører mod fiskevandet.

 

– Kl. ca. 12:00

Frokost i det fri + status over fiskeriet og rådslagning.

 

– Kl. ca. 18:00 (eller når vi vil)

Vi vender snuden hjemad og renser fisk, mens formanden laver mad.

 

– Kl. ca. 19:30 – resten af aftenen

Indtagelse af mad + fri leg og Gewesen

 

 

Søndag d. 31. oktober

– Kl. xx (aftales aftenen forinden)

Vi står op indtager morgenmad, pakker grejerne og kører mod fiskevandet.

– Kl. ca 12:00/13:00

Præmieoverrækkelse og afskedsceremoni m. overdragelse af formandskabet.

Om fiskeriet:

Å-fiskeri

Janker har DKs bedste ferske havørredvand – i skikkelse af Lilleåen – liggende mindre end 2 minutters kørsel fra bopælen. Lilleåen har en estimeret årlig opgang på ml. 12.000-18.000 individer, hvilket placerer den ikke blot som DKs ubestridt bedste havørredvand, men sågar i top 10 blandt verdens mest produktive havørredvandløb målt i forhold til vandløbets størrelse. Da fiskeweekenden samtidig falder sammen med sæsonafslutningen, er det nærliggende at TFF yder åen retfærdighed ved at aflægge den et besøg. Hvorvidt det bliver lørdag eller søndagens fiskeri, der henlægges til strømmende vand afgøres af vejrudsigten og i drøftelse med de øvrige TFF medlemmer i forbindelse med fredagens generalforsamling. Janker har rekvireret meget billige gæstekort og donerer disse til TFFs medlemmer ved ankomsten (de udfyldes derpå blot med den dato, vi vælger at fiske).

Formandens grejanbefalinger til åen:

Spinnestang: alt ml. 5-30g kastevægt (Janker går selv m. UL-grej: 7fods kæp med 5-20g kastevægt)

Hjul: gerne m. Fireline og gerne med enkelthåndtag

Spinnere: Mepps 3 eller 4 (med kobberfarvet blad) er en storfanger

Blink: 8g delfin krokodille blink er et af de garvede lilleåfiskeres favoritagn

Woblere: orangefarvet Rapalawobler (woblerklassikeren over dem alle)

 

Kystfiskeri

Kystfiskeriet giver os to ret forskellige muligheder, der – i hver sin retning – ligger 35mins kørsel fra Hadsten:

 1. Mariager Fjord: Den engang så iltsvindsplagede fjord er i dag efter sigende et af landets absolutte hotspots, når det kommer til smældfede fjordørreder. Har aldrig selv fisket der, men mine kontakter lovpriser fjorden.
 2. Knebel Vig: Vi kender stedet, vi ved, hvad det gemmer på. Og særligt Esel har en høne at plukke med en vis 2-3kgs fisk, der pillede noget af glansen af Ownerkrogenes gode ry hin forårsdag for år tilbage… bliver det med enkeltkrog denne gang?

Knebel Vig er desuden interessant, fordi vi (som også i Nybøl Nord) kan skifte fiskeplads alt efter vindretning.

Vel mødt!

 

 

Genrealforsamling lørdag d. 30. oktober 2010.

 

 1. Valg af referent
 2. Formandens beretning
 3. Siden sidst
 4. Weekendens fiskeri, valg af hotspots, fangstmuligheder, afgangstidspunkt mv.
 5. Regnskabsaflæggelse ved kasserer SB
 6. Kassebeholdning
 7. Drøftelse af fremtidige indkøb/ture/udgifter, der dækkes (delvis) af fælleskassen.
 8. Hjemmesidestatus ved webmaster KB
 9. Evt.

 

Invitation til TFF – fiskeweekend

 

Sønderborg, foråret 2010

 

 

 

Fredag d. 16. april – søndag d. 18. april

 

Sted: Redstedsgade 33, 6400 Sønderborg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weekendens program

 

Fredag:

 • Ankomst ved kl. 18.00
 • Indkvartering (husk sovepose)
 • Aftensmad (lidt lækkert skyllet ned med et par flasker god rødvin)
 • Fremvisning af gyldigt fisketegn
 • Generalforsamling (dagsorden kan ses nedenfor)
 • Klargøring af grej samt valg af hotspot

 

 

Lørdag:

 • Afgang til kysten/fjorden* (sted, afhænger af vind og vejr)
 • Frokost
 • Kl. ca. 20.00 hjemtransport
 • Aftensmad
 • Snak og hygge

 

 

Søndag:

 • Afgang til kysten/fjorden
 • Kl. 12-14.00 weekend opsummeres med en skarpretter samt overrækkelse af pokal.
 • Hjemrejse

 

 

 

*Hvis vejret tillader det, planlægger jeg at vi tager en tur ud på Flensborg fjord, for at lære lidt om torskefiskeriet af Kumme. Medbring derfo lidt grej til den form for fiskeri.

 

 

 

Er der spørgsmål til ovenstående, er man velkommen til at kontakte den undertegnede.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Generalforsamling TFF 16. april 2010

 

Dagsorden:

 

 

1)                      Velkomst ved konstitueret formand SB

2)                      Valg af referent

3)                      Formandens beretning

 • Siden sidst
 • Weekendens fiskeri mv.

4)                      Fremlæggelse af regnskab (kassereren/SB)

5)                      Behandling af indkomne forslag

6)                      Hjemmeside-status (Webmaster/KB)

7)                      TFF tur

8)                      Evt.

 

 

 

Vel mødt

 

SB

 

Konstitueret formand